Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g463g741kcal83.4g15.8g39.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 58g512kcal0g0g57.9g0g
Purjosipuli 463g106kcal8.4g11.1g0.9g9.7g
Inkivääri, tuore, silputtu46g37kcal0.8g8.2g0.4g0.9g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g102g316kcal8.7g59.1g5.1g0g
Vesi93g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka46g38kcal1.6g8.8g0.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Chili paprika punainen46g19kcal0.9g4.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g463g246kcal26.4g24.6g4.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g695g97kcal13.2g2.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4273kcal290.4g276.8g224.8g23.2g
Valittu annoskoko2500g2136kcal145.2g138.4g112.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1068kcal72.6g69.2g56.2g5.8g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171