Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha636g1055kcal120.8g0g63.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g318g89kcal1.9g18.9g0.6g7.9g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g668g367kcal10g43.4g16.7g0g
Vesi159g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g318g65kcal1.9g12.1g1g4.5g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g318g540kcal7.9g19.1g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4276kcal287g194.6g259.6g27.6g
Valittu annoskoko2500g2138kcal143.5g97.3g129.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1069kcal71.8g48.7g64.9g6.9g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348