Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 598g484kcal9.4g100.6g0.3g17.9g
Peruna, keskikokoinen 60g146g88kcal2.2g19g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Sitruuna kuorittu 13g5.5kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g16g34kcal2.2g3.4g1.3g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g399g478kcal83.7g0g15.9g0g
Vesi930g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss133g70kcal7.6g7g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2473kcal215.8g291.4g37.8g57.6g
Valittu annoskoko2500g1236kcal107.9g145.7g18.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna1250g618kcal54g72.9g9.5g14.4g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491