Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 385g2369kcal92.5g25.4g207.7g27.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl220g747kcal30.8g123.1g14.7g24.2g
Vehnäjauho puolikarkea 440g1508kcal44.8g307.7g5.3g15.4g
Rypsiöljy 165g1458kcal0g0g164.8g0g
Vehnälese 55g125kcal7.3g8.5g2.5g20.6g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 550g246kcal1.6g54.9g0.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g220g782kcal0.7g195.6g1.8g10.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 82g305kcal15.2g9.1g17.9g25.1g
Hunaja 165g545kcal0.8g133.2g0g0g
Siirappi, tumma220g703kcal0.2g162.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17576kcal387.8g2040.2g830.4g246.2g
Valittu annoskoko2500g8788kcal193.9g1020.1g415.2g123.1g
Annoskoko puolitettuna1250g4394kcal97g510.1g207.6g61.6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500