Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g23g122kcal0g0.1g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Bataatti, kuorittu 972g787kcal15.3g163.7g0.5g29.2g
Lanttu 927g268kcal9.3g42.7g2.8g16.7g
Purjosipuli 204g47kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g85g237kcal16.1g0g18.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3106kcal98.6g454.6g73.2g110.4g
Valittu annoskoko2500g1553kcal49.3g227.3g36.6g55.2g
Annoskoko puolitettuna1250g776kcal24.7g113.7g18.3g27.6g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951