Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g273g1584kcal59.7g54.2g137.9g0g
Leseseos (3 viljan)80g203kcal13.2g27g4.9g23.9g
Voi 114g824kcal1.4g0.5g92.3g0g
Valkuainen (100g)91g38kcal8.9g1.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 909g1775kcal169.8g0g122.7g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g170g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.2g0.7g25.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g341g954kcal8.5g11.9g95.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper159g461kcal41.3g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12521kcal673g215.4g1026g56.4g
Valittu annoskoko2500g6261kcal336.5g107.7g513g28.2g
Annoskoko puolitettuna1250g3130kcal168.3g53.9g256.5g14.1g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179