Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g566g430kcal90.5g7.9g4g2.3g
Tomaattimurska 566g166kcal3.2g30g1.1g10.8g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1132g1201kcal45.2g219.4g10.1g19.7g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g55kcal2.1g2.1g4.2g0.3g
Mustapippuri 8.5g24kcal0.9g3.3g0.3g2.2g
Rypsiöljy 40g350kcal0g0g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4629kcal287.8g563g119.2g75.8g
Valittu annoskoko2500g2315kcal143.9g281.5g59.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1157kcal72g140.8g29.8g19g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240