Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g808g1940kcal71.1g379.8g14.5g97g
Ketsuppi 216g197kcal2.7g41.4g0.9g2.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)593g1067kcal136.3g0g47.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g269g1051kcal64.7g2.7g86.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro54g17kcal1.1g2.3g0.3g1.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g22g37kcal1.7g6.9g0.2g0g
Katkarapu 539g369kcal77.8g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9351kcal710.8g866.2g310.8g202.6g
Valittu annoskoko2500g4675kcal355.4g433.1g155.4g101.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2338kcal177.7g216.6g77.7g50.7g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424