Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 58g516kcal0g0g58.3g0g
Pennepasta, Gallo648g2171kcal81g437.4g9.7g38.9g
Herkkusieni 540g86kcal11.3g1.6g1.8g8.1g
Oregano, kuivattu 1.1g3.3kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Kasvisliemi laimennettu 594g55kcal1.7g2.4g4.3g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.8kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton194g136kcal18.5g7.8g3.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g432g61kcal8.2g1.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6068kcal241.8g903.2g160.6g95.6g
Valittu annoskoko2500g3034kcal120.9g451.6g80.3g47.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1517kcal60.5g225.8g40.2g23.9g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605