Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK356g570kcal74.8g1.1g320.4g0g
Sipuli 419g127kcal5.2g20.1g0.8g7.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g21g20kcal1.3g3.6g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g524g1822kcal65.4g376.4g6.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g52g382kcal0.5g0.5g41.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g234kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g314g1414kcal44g1.6g138.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen733g242kcal24.2g35.9g0g0g
Basilika, kuivattu 1.6g4kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9663kcal446.4g979g1017.6g23.6g
Valittu annoskoko2500g4831kcal223.2g489.5g508.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2416kcal111.6g244.8g254.4g5.9g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146