Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)245g208kcal2.5g8.6g17.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g858g146kcal13.7g18.9g1.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1226g368kcal56.4g23.3g3.7g19.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g221kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1984kcal150.8g118.6g95g44.4g
Valittu annoskoko2500g992kcal75.4g59.3g47.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g496kcal37.7g29.7g23.8g11.1g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207