Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g89g338kcal0.9g81.7g0.4g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g53g8.5kcal0.2g1.5g0.2g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g444g444kcal62.2g7.6g19.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g93kcal0.1g0.1g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)889g755kcal8.9g31.1g62.2g0g
Sieni tatti, hapero 889g246kcal16.3g25.8g4.4g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3835kcal180.4g307.4g193.6g38g
Valittu annoskoko2500g1918kcal90.2g153.7g96.8g19g
Annoskoko puolitettuna1250g959kcal45.1g76.9g48.4g9.5g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234