Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g923g554kcal13.8g119.9g0.9g8.3g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Naudanpaisti 738g819kcal159.8g0g19.2g0g
Kasvisliemikuutio 20g62kcal1.9g2.7g4.8g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 554g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 26g228kcal0g0g25.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g16kcal0.7g3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3477kcal358.2g272.6g102.6g24.8g
Valittu annoskoko2500g1738kcal179.1g136.3g51.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna1250g869kcal89.6g68.2g25.7g6.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393