Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 403g73kcal2.3g10.1g1.6g2.8g
Purjosipuli252g48kcal4.5g6g0.5g5.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g373g131kcal3.7g25.4g1.9g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1008g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P252g151kcal2.5g11.3g10.1g1.5g
Kiinankaali 202g40kcal3.1g4.5g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g907kcal33.4g117.8g29.6g34.4g
Valittu annoskoko2500g454kcal16.7g58.9g14.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g227kcal8.4g29.5g7.4g8.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441