Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti 80g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 644g226kcal29.7g12.5g1.9g16.1g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.2g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas80g225kcal15.3g0g17.7g0g
Vesi1609g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1242kcal97.6g44.2g64.4g37.2g
Valittu annoskoko2500g621kcal48.8g22.1g32.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1250g311kcal24.4g11.1g16.1g9.3g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264