Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g655g1767kcal104.7g0g150.5g0g
Lohifilee 1683g3287kcal314.5g0g227.2g0g
Timjami 3.7g11kcal0.3g1g0.3g1.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g19g25kcal0.6g3.9g1.1g2.6g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 112g30kcal3.5g1.2g0.9g1.8g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10268kcal848.2g15.6g760.2g13.6g
Valittu annoskoko2500g5134kcal424.1g7.8g380.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2567kcal212.1g3.9g190.1g3.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391