Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g439g439kcal75.5g0g14.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g293g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Munakoiso 439g98kcal2.2g13.6g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 512g92kcal2.9g12.8g2g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 249g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g40g349kcal0g0g39.5g0g
Basilika, tuore22g8.8kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Tilli, tuore 88g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Ruohosipuli, tuore73g20kcal1g2.8g0.4g0.8g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 176g47kcal0.7g2.5g1.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2534kcal186.6g124.2g124.4g77g
Valittu annoskoko2500g1267kcal93.3g62.1g62.2g38.5g
Annoskoko puolitettuna1250g633kcal46.7g31.1g31.1g19.3g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269411