Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1429g1900kcal271.4g10g85.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g750g2100kcal135g3.8g172.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g321g900kcal61.1g0g70.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9800kcal935g27.6g657.8g0g
Valittu annoskoko2500g4900kcal467.5g13.8g328.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2450kcal233.8g6.9g164.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731