Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha659g1094kcal125.3g0g65.9g0g
Sipuli 158g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Rypsiöljy 26g233kcal0g0g26.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Paseerattu tomaatti rainbow527g185kcal5.3g36.4g2.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl264g224kcal3.7g11.6g18.5g0g
Kasvisliemikuutio 29g88kcal2.8g3.9g6.8g0.5g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g791g2650kcal102.8g538g11.9g50.6g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9078kcal485g1199.8g266g110.4g
Valittu annoskoko2500g4539kcal242.5g599.9g133g55.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2270kcal121.3g300g66.5g27.6g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145