Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 660g1091kcal110.6g0g72.6g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Paprika punainen 330g97kcal3.1g14.9g1.3g6.3g
Maustekurkku330g55kcal2.3g9.9g0.3g5.9g
Kalaliemi laimennettu 660g20kcal0g2g1.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 248g737kcal45.9g6.2g59.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 182g599kcal3.6g5.4g63.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5246kcal333.4g85.6g397.2g27.4g
Valittu annoskoko2500g2623kcal166.7g42.8g198.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1312kcal83.4g21.4g99.3g6.9g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195