Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 270g1054kcal5.8g5.9g113.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g68g41kcal9.5g2g40.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Kirjolohi meri, filee 1351g2234kcal226.4g0g148.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 293g967kcal5.9g8.8g102.5g0g
Kananmuna omega225g293kcal29.5g0.7g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Soijajauho rasvainen 34g158kcal11.7g7.9g7.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9628kcal583.4g72.6g864.2g15.2g
Valittu annoskoko2500g4814kcal291.7g36.3g432.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2407kcal145.9g18.2g216.1g3.8g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653