Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1434g2381kcal272.5g0g143.4g0g
Sipuli 164g50kcal2g7.9g0.3g2.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 410g263kcal13.1g19.8g14.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g62g164kcal5.2g31.5g0.6g8.2g
Chili paprika punainen41g16kcal0.8g3.7g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)82g164kcal0g39.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 307g386kcal33.8g0.8g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6848kcal654.8g206g372.6g22g
Valittu annoskoko2500g3424kcal327.4g103g186.3g11g
Annoskoko puolitettuna1250g1712kcal163.7g51.5g93.2g5.5g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905