Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl494g2224kcal35.1g316.4g93.9g16.3g
Voi 198g1434kcal2.4g0.8g160.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g742g2521kcal14.8g20g266.9g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g494g1335kcal39.5g59.3g98.9g0g
Sokeri 210g853kcal0g209.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka25g99kcal0g24.5g0g0g
Kinuskikastike 247g1047kcal2.3g140.1g53g0g
Daim 56g69g377kcal2.6g41.5g22.1g0.1g
Liivatelehti, gelatiini21g73kcal18g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19926kcal229.4g1625g1391.2g32.8g
Valittu annoskoko2500g9963kcal114.7g812.5g695.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g4982kcal57.4g406.3g347.8g8.2g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939