Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 294g968kcal29.6g170.5g10.3g33.8g
Rusina 92g268kcal2.6g55.2g0.5g8.9g
Aprikoosi, kuivattu 73g161kcal3.8g31.9g0.3g5.4g
Auringonkukansiemen 73g436kcal16.9g9.3g36.3g4.4g
Mantelilastu (A la meira)55g330kcal13.2g3.6g29.7g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g37g131kcal0.1g32.7g0.3g1.7g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g37g105kcal1.2g25g0.1g3.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1836g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4828kcal135g662.2g155.2g114.6g
Valittu annoskoko2500g2414kcal67.5g331.1g77.6g57.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1207kcal33.8g165.6g38.8g28.7g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997