Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g694g868kcal145.8g0g31.3g0g
Pekoni (Dulano)162g415kcal29.2g5.2g30.8g0g
Oliiviöljy 23g205kcal0g0g23.1g0g
Porkkana 174g57kcal1.1g9.7g0.3g4.4g
Palsternakka 463g295kcal2.3g54.6g1.9g20.8g
Selleri, annos 50g174g24kcal1.7g5.2g0g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Vesi579g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 174g53kcal2.2g8.3g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3865kcal365.6g171.2g175.8g58.6g
Valittu annoskoko2500g1933kcal182.8g85.6g87.9g29.3g
Annoskoko puolitettuna1250g966kcal91.4g42.8g44g14.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067