Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi448g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)336g1204kcal47.1g235.4g7.4g16.8g
Kermaviili, maustamaton (Valio)112g135kcal3.4g4.6g11.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 897g1986kcal157g0g152.5g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper448g1300kcal116.6g0g94.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9655kcal681g492.6g555.2g37.8g
Valittu annoskoko2500g4828kcal340.5g246.3g277.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2414kcal170.3g123.2g138.8g9.5g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567