Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore278g28kcal3.1g2.2g0.6g2.8g
Kirsikkatomaatti, 50g296g59kcal1.8g11.3g0.9g0g
Kurkku 222g24kcal1.2g3.1g0.2g1.6g
Sipuli 204g62kcal2.5g9.8g0.4g3.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)426g767kcal98g0g34.1g0g
Kananmuna, keitetty 611g872kcal76.4g1.8g62.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g463g1157kcal83.3g6.9g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5938kcal532.6g70.2g373.6g15.8g
Valittu annoskoko2500g2969kcal266.3g35.1g186.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1484kcal133.2g17.6g93.4g4g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804