Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 978g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 284g51kcal1.6g7.1g1.1g2g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Palsternakka 108g68kcal0.5g12.7g0.4g4.8g
Paprika, punainen59g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 166g58kcal7.7g3.2g0.5g4.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaattimurska 411g121kcal2.3g21.8g0.8g7.8g
Kasvisliemikuutio 22g66kcal2g2.9g5.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1074kcal39g154.4g18.4g62.6g
Valittu annoskoko2500g537kcal19.5g77.2g9.2g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g269kcal9.8g38.6g4.6g15.7g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820