Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria988g1975kcal86.9g98.8g138.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 988g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix222g111kcal3.3g22.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g111g1000kcal0g0g111.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g169kcal5g34.6g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6585kcal194g324.2g502.8g8g
Valittu annoskoko2500g3293kcal97g162.1g251.4g4g
Annoskoko puolitettuna1250g1646kcal48.5g81.1g125.7g2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823