Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g417g1875kcal32.1g283.3g66.7g15g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)208g1313kcal0g0g145.8g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g833g1917kcal3.3g100g166.7g4.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g417g458kcal2.1g62.5g20.8g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)625g3194kcal28.1g356.2g212.5g43.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17513kcal131.2g1604g1225g126g
Valittu annoskoko2500g8756kcal65.6g802g612.5g63g
Annoskoko puolitettuna1250g4378kcal32.8g401g306.3g31.5g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496