Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 288g185kcal9.2g13.9g10.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1440g1584kcal359.9g0g14.4g0g
Korppujauho (Pirkka)240g859kcal33.6g167.9g5.3g12g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6777kcal938.2g369.8g167.8g24g
Valittu annoskoko2500g3388kcal469.1g184.9g83.9g12g
Annoskoko puolitettuna1250g1694kcal234.6g92.5g42g6g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567