Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1101g1828kcal209.3g0g110.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)551g358kcal17.6g26.4g19.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g143g458kcal12.9g74.4g8.6g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g358g100kcal2.1g21.3g0.7g8.9g
Kananmuna kuoreton 303g432kcal37.9g0.9g31g0g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6448kcal566.6g260.4g340g45.4g
Valittu annoskoko2500g3224kcal283.3g130.2g170g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1612kcal141.7g65.1g85g11.4g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675