Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g788g748kcal55.1g118.2g7.9g63g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g685g2329kcal95.9g0g212.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g548g110kcal13.7g6.6g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g69g71kcal5.4g11.2g0.4g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 171g565kcal3.4g5.1g59.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g154kcal0g0g17.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g125kcal0.2g0.2g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8316kcal352.8g302.4g628.8g135.8g
Valittu annoskoko2500g4158kcal176.4g151.2g314.4g67.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2079kcal88.2g75.6g157.2g34g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701