Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1970g1261kcal63.1g94.6g69g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g254kcal7.5g51.7g0.9g2.6g
Oivariini, 60 (100g)74g406kcal0.7g0.7g44.3g0g
Pinaatti 370g49kcal6g1.5g1.1g4.8g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3981kcal154.6g306.8g230.6g14.8g
Valittu annoskoko2500g1990kcal77.3g153.4g115.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna1250g995kcal38.7g76.7g57.7g3.7g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727