Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 344g730kcal34.1g3.1g65.3g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g516g294kcal7.2g64g1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 206g61kcal3.9g7.2g0.5g5g
Vesi, vesijohtovesi 1376g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix34g17kcal0.5g3.4g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g10g12kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Ruohosipuli 6.9g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2270kcal93.6g162g136.2g14.6g
Valittu annoskoko2500g1135kcal46.8g81g68.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna1250g568kcal23.4g40.5g34.1g3.7g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845