Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g488g830kcal97.6g0g48.8g0g
Voi 65g469kcal0.8g0.3g52.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g272kcal8.1g55.5g1g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 732g0kcal0g0g0g0g
Voi 68g496kcal0.8g0.3g55.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 610g261kcal20.6g29.3g6.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima214g833kcal61.9g0g64.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras244g854kcal31.7g170.8g3.7g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8028kcal443g512.4g463.6g20.2g
Valittu annoskoko2500g4014kcal221.5g256.2g231.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2007kcal110.8g128.1g115.9g5.1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594