Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g269g161kcal4g35g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g231g65kcal1.4g13.7g0.5g5.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1922g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit58g75kcal1.7g1.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g613kcal14.8g101.8g16.6g17.2g
Valittu annoskoko2500g307kcal7.4g50.9g8.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna1250g153kcal3.7g25.5g4.2g4.3g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720