Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g541g119kcal5.4g24.3g0g10.8g
Tonnikala öljyssä 306g581kcal83.1g0g27.6g0g
Kesäkurpitsa649g110kcal2.6g16.2g3.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 73g645kcal0g0g73g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g667g233kcal6.7g45.3g3.3g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3541kcal204.2g200g216.8g58.4g
Valittu annoskoko2500g1770kcal102.1g100g108.4g29.2g
Annoskoko puolitettuna1250g885kcal51.1g50g54.2g14.6g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741