Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 989g347kcal45.7g19.3g3g24.7g
Jauheliha, sika-nauta 1133g2509kcal198.3g0g192.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima76g295kcal21.9g0g22.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 246g810kcal4.9g7.4g85.9g0g
Pekoni, paistettu 57g292kcal9.3g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8505kcal560.2g53.4g665.8g49.4g
Valittu annoskoko2500g4252kcal280.1g26.7g332.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2126kcal140.1g13.4g166.5g12.4g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886