Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1254g2777kcal219.5g0g213.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g188g527kcal33.9g0.9g43.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%169g474kcal50.8g2.5g28.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)418g527kcal46g1.3g37.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g36kcal1g7.9g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g31g220kcal0g0g24.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g418g753kcal10.5g29.3g62.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10641kcal723.6g86.2g821g1.6g
Valittu annoskoko2500g5320kcal361.8g43.1g410.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2660kcal180.9g21.6g205.3g0.4g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954