Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g494g1581kcal59.3g1.5g148.2g0g
Herkkusieni säilyke 668g113kcal14g1.3g2g16g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Punaviini 145g102kcal0.5g0.3g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1017g3335kcal133.2g657.9g19.3g71.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10408kcal418.2g1337.8g344.6g179.8g
Valittu annoskoko2500g5204kcal209.1g668.9g172.3g89.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2602kcal104.6g334.5g86.2g45g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981