Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 735g1628kcal128.7g0g125g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1287g232kcal7.2g32.2g5.1g9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss74g246kcal16.2g0.1g20.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 368g1214kcal7.4g11g128.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g37g141kcal12.1g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6923kcal343.2g86.6g579.4g18g
Valittu annoskoko2500g3462kcal171.6g43.3g289.7g9g
Annoskoko puolitettuna1250g1731kcal85.8g21.7g144.9g4.5g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134