KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 353g116kcal2.2g19.6g0.7g9g
Lanttu 353g102kcal3.5g16.2g1.1g6.4g
Kukkakaali 353g85kcal6.4g7.8g1.1g8.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.2g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g353g212kcal5.3g45.9g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Purjosipuli 141g32kcal2.6g3.4g0.3g3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl235g200kcal3.3g10.4g16.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g412g453kcal74.2g6.2g13.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g177g442kcal33.6g0.1g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3370kcal266g232.2g146.2g63.4g
Valittu annoskoko2500g1685kcal133g116.1g73.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna1250g843kcal66.5g58.1g36.6g15.9g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146