Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)395g1383kcal53.4g259.3g11.5g23.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha791g1312kcal150.2g0g79.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow791g632kcal33.2g102.8g7.1g24.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g494g544kcal14.8g15.8g49.4g0g
Rypsiöljy 30g262kcal0g0g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8268kcal503.2g755.8g353.4g96.4g
Valittu annoskoko2500g4134kcal251.6g377.9g176.7g48.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2067kcal125.8g189g88.4g24.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390