Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 448g131kcal4.2g20.2g1.8g8.5g
Herkkusieni 198g31kcal4.1g0.6g0.7g3g
Tomaattimurska 527g155kcal3g27.9g1.1g10g
Katkarapu 263g180kcal38g0g2.9g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 132g394kcal23.7g1.6g32.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty790g1106kcal40.8g221g5.4g26.9g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4090kcal232.6g558.6g90.4g101.6g
Valittu annoskoko2500g2045kcal116.3g279.3g45.2g50.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1023kcal58.2g139.7g22.6g25.4g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753