Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1108g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow24g63kcal2.4g2.4g4.9g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g443g266kcal6.6g57.6g0.4g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g144g40kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha443g736kcal84.2g0g44.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g33g1kcal0g0.3g0.3g0g
Rypsiöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g222g67kcal2g10.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2661kcal193.8g165.4g133g18.2g
Valittu annoskoko2500g1330kcal96.9g82.7g66.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna1250g665kcal48.5g41.4g33.3g4.6g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177