Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 286g407kcal35.7g0.9g29.3g0g
Sokeri 260g1054kcal0g259.3g0g0g
Fariinisokeri260g1054kcal0g259.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g623g523kcal6.9g114g2.5g11.2g
Voi 130g942kcal1.5g0.5g105.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2227kcal66.1g454.3g7.8g22.7g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g83kcal0g20.6g0g0g
Suklaa tumma 260g1341kcal10.1g138.3g80.5g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15308kcal242g2504.2g451.2g95.6g
Valittu annoskoko2500g7654kcal121g1252.1g225.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3827kcal60.5g626.1g112.8g23.9g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181