Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 382g61kcal8g1.1g1.3g5.7g
Parsakaali brokkoli 1146g402kcal52.9g22.3g3.4g28.6g
Kookoskerma, kara382g955kcal17.6g5g95.5g0g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)76g191kcal4.6g32.1g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl86g774kcal0g0g85.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Chili paprika punainen57g23kcal1.1g5.2g0g0g
Soijakastike 69g42kcal3.6g6.5g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 31g116kcal1.7g25.6g0.4g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu57g46kcal1g10.2g0.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5367kcal189.6g241.8g384.4g79.4g
Valittu annoskoko2500g2684kcal94.8g120.9g192.2g39.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1342kcal47.4g60.5g96.1g19.9g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276553