Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g202g893kcal44.4g2g78.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g134g376kcal24.2g0.7g30.9g0g
Bataatti, kuorittu 470g381kcal7.4g79.2g0.2g14.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g134g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Paprika vihreä 202g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Paprika keltainen 202g61kcal1.9g10.3g0.4g4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g269g296kcal61.8g0g5.4g0g
Vesi470g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)47g19kcal0.7g2.8g0.7g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g269g207kcal4g26.9g9.4g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4680kcal296.8g279.4g253.4g64.8g
Valittu annoskoko2500g2340kcal148.4g139.7g126.7g32.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1170kcal74.2g69.9g63.4g16.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740