Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1344g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 896g293kcal5.6g49.8g1.8g22.8g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl13g121kcal0g0g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g13g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g179g215kcal5.7g8.1g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1376kcal26.2g134.4g69g48.2g
Valittu annoskoko2500g688kcal13.1g67.2g34.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g344kcal6.6g33.6g17.3g12.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011